Založ si blog

Team Vallo – voľby 2024 sa blížia

Koncom januára zverejnilo Ministerstvo vnútra oznam, v ktorom sa píše, že so zbieraním podpisov začal prípravný výbor politickej strany s názvom Team Bratislava. 


Celkom zaujímavé! A zaujímavé je možno aj to, kto sú členmi prípravného výboru. Splnomocnencom je pani Markéta Pavlovová. Spomedzi členov prípravného výboru je celkom zaujímavé meno Matúš Vallo.


A pán M. Vallo bude zrejme tým, kto bude v popredí tejto strany. Tento počin je celkom zaujímavý. Aký je asi plán tejto novovznikajúcej strany? 


Nuž, pán M. Vallo je celkom známy v Bratislave. Chystá sa obhájiť post primátora a asi sa mu to aj podarí. Z toho bude čerpať na úspešný vznik a činnosť novej strany. A z toho vzídu aj odpovede na niektoré prichádzajúce otázky. Napríklad, aký bude jej potenciál, akých voličov osloví…


Ak pán M. Vallo nepremárni a ustojí nastúpený kurz, jeho šance sú dobré. Pretože súčasný stav v polovici volebného obdobia signalizuje veľké sklamanie voličov súčasnej parlamentnej väčšiny najmä preto, že aj keď začala sympaticky očistou verejného života, excesy lídra najsilnejšieho subjektu,  nezvládnutá epidémia C19 a v neposlednom rade prichádzajúce zdražovanie,… signalizujú, že súčasné strany by v najbližších voľbách neuspeli. 


Preto má projekt Team Bratislava dobré šance. Bude významne zbierať sklamaných voličov súčasnej vládnej väčšiny, zaloví aj vo vodách nerozhodnutých voličov, veľmi významne osloví mladých ľudí a stúpajúce preferencie pritiahnu dostatok voličov aj z ostatných segmentov politického spektra.


Ale, keďže sa aj Slovensku v politike a jej zákulisí dejú vždy zaujimavé veci a na každú akciu promptne prichádza reakcia, môžeme byť svedkami ešte zaujímavého vývoja. Každopádne sa zdá, že Team Bratislava, bude schopný resuscitovať pravicu a umožní pokračovať v nastúpenom kurze aj po najbližších voľbách.

Vážená pani poslankyňa Vladimíra Marcinková!

17.10.2022

Človek môže zabiť iných ľudí len v prípade krajnej núdze či nutnej obrany seba alebo iných ľudí. To je jediný ospravedlniteľný dôvod. Streľba v Teplárni týmto prípadom nebola. Preto odsudzujem tento zbabelý, hanebný a neospravedlniteľný čin. Dúfam, že pre všetkých je môj postoj jasný a zrozumiteľný. Rovnako vyjadrujem sústrasť ich rodinám a priateľom. Tu sa [...]

Nobelova cena pre Matoviča a Hegera za Pravdu, právo a spravodlivosť.

08.10.2022

Nie je až tak veľa ľudí, ktorí to vedia vnímať, ale nie je ich ani málo. A či chceme alebo nie a tiež či sa to niekomu páči alebo nie a dokonca aj či si to niekto prizná alebo nie, skutočnosť je taká, že páni Matovič a Heger by mali byť laureátmi Nobelovej ceny za pravdu, právo a spravodlivosť, či niečo v tomto duchu. Možno si poviete, že takú cenu Nobelov výbor [...]

Je fatálne, že v 21 storočí EÚ a USA musia riešiť dilemu uspokojenia svojich surovinových zdrojov miltarizáciou!

25.01.2022

Je fatálne, že v 21 storočí EÚ a USA musia riešiť dilemu uspokojenia svojich surovinových zdrojov miltarizáciou! Prečo? Na to si trochu skúsený a triezvo zmýšľajúci človek s priemerným všeobecným prehľadom odpovie aj sám. Určite. Tieto otázky by teraz na stole byť nemali. Určite nie. Na stole by mali byť úplne iné otázky. A mali by sme sa všetci hanbiť, že [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Štefan Tužinčin

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 75352x
Priemerná čítanosť článkov: 5382x

Autor blogu

Kategórie