Založ si blog

Nielen minister, celá vláda sa chová ako na dovolenke!

Celé toto gesto VL je len jeden arogantný výsmech občanom Slovenska. To, že pán VL je len človek a určite má právo na oddych je nespochybniteľné. A aj na ministerstve bez neho týždeň vydržia. Avšak trestuhodné je to, že celá táto skupinka diletantov, čo vedie túto krajinu sa chová, ako by boli na dovolenke.

Pretože na Slovensku každý deň trpia desaťtisíce podnikateľov, ktorých prevádzky sú z dôvodu chaotických, zmätočných či neodborných rozhodnutí a hlavne rozhodnutí, ktoré pre túto krajinu predstavuju miliardové ekonomické škody. Ako si môžu zodpovedný dovoliť nesledovať a nehodnotiť trendy ktoré, naznačujú, že epidémia ustupuje a teda upustiť od nezmyselných obmedzení, pre ktoré trpia nielen desaťtisíce podnikateľov ale aj státisíce ich zamestnancov. Je trestuhodné, že vládny analytici nehodnotia epidemickú situáciu v širších súvislostiach. Tak isto je trestuhodné, že ten tajný spolok konzília odborníkov nehodnotí epidemickú situáciu tiež v širších súvislostiach a tvária sa, že oni nemusia brať do úvahy širšie súvislosti.

Napríklad by bolo možno vhodné zobrať do úvahy názory, že Omikron má miernejší priebeh a spôsobuje oveľa menej vážnych stavov a tým aj úmrtí. Ak vezmeme do úvahy, že v súčasnosti už niekoľko týždňov je klesajúci trend denného počtu nakazených a klesá aj počet ľudí v nemocniciach, a aj napriek tomu, že vládne štatistiky vykazujú nízky počet Omikronu ( z dôvodu nízkeho počtu sekvenovaniu ) realita v nakazení Omikronom bude mnohonásobne väčšia.

Teda z tohto je zrejmé, že klesajúci počet denných pozitívnych prípadov a zároveň miernejší priebeh Omikronu s jeho menším náporom na hospitalizácie a aj 50% zaočkovanosť, bude nastúpený trend udržiavať. Takto nejak by sme mali vnímať širšie súvislosti a k tomu prispôsobiť opatrenia, ale čím skôr. Nie, až vtedy keď sa niekto vráti z dovolenky, prípadne keď za niekto zobudí. Netreba čakať na 9. januára.

Nuž, ale niekomu to vyhovuje. Načo sa stresovať, načo analyzovať, načo sa snažiť pomôcť tejto krajine. Poďme dovolenkovať dievčatá a chlapci. A na ministerstve bez neho vydržia. Určite. Ale skúsme sa spýtať ľudí pracujúcich v gastronómii a iných zatvorených prevádzkach, prípadne pána ministra hospodárstva, či majú dosť času a či ešte vydržia?

Vážená pani poslankyňa Vladimíra Marcinková!

17.10.2022

Človek môže zabiť iných ľudí len v prípade krajnej núdze či nutnej obrany seba alebo iných ľudí. To je jediný ospravedlniteľný dôvod. Streľba v Teplárni týmto prípadom nebola. Preto odsudzujem tento zbabelý, hanebný a neospravedlniteľný čin. Dúfam, že pre všetkých je môj postoj jasný a zrozumiteľný. Rovnako vyjadrujem sústrasť ich rodinám a priateľom. Tu sa [...]

Nobelova cena pre Matoviča a Hegera za Pravdu, právo a spravodlivosť.

08.10.2022

Nie je až tak veľa ľudí, ktorí to vedia vnímať, ale nie je ich ani málo. A či chceme alebo nie a tiež či sa to niekomu páči alebo nie a dokonca aj či si to niekto prizná alebo nie, skutočnosť je taká, že páni Matovič a Heger by mali byť laureátmi Nobelovej ceny za pravdu, právo a spravodlivosť, či niečo v tomto duchu. Možno si poviete, že takú cenu Nobelov výbor [...]

Team Vallo – voľby 2024 sa blížia

08.02.2022

Koncom januára zverejnilo Ministerstvo vnútra oznam, v ktorom sa píše, že so zbieraním podpisov začal prípravný výbor politickej strany s názvom Team Bratislava. Celkom zaujímavé! A zaujímavé je možno aj to, kto sú členmi prípravného výboru. Splnomocnencom je pani Markéta Pavlovová. Spomedzi členov prípravného výboru je celkom zaujímavé meno Matúš Vallo. A pán M. [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Štefan Tužinčin

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 75484x
Priemerná čítanosť článkov: 5392x

Autor blogu

Kategórie