Založ si blog

Pán Heger – potrebujeme schopného lídra !

Každá spoločnosť i každá krajina môže byť úspešným príbehom. A každá spoločnosť a asi aj každá krajina aj úspešná byť chce. Nie je to však vždy jednoduché.

No na to, aby sa to tak stalo, treba možno, aby nastala určitá náhoda, prípadne zhoda okolností. Nuž okolnosti sú tu nejaké stále. Ale pozrime sa napríklad na tie, ktoré majú dosť výrazný podiel na tom, aby sa nejaký príbeh stal úspešným. Jednou z takýchto okolností by napríklad mohlo byť, aby tá krajina mala vo svojom vedení schopné osobnosti. No niekedy sa stáva, že si to ľudia pletú a myslia si, že mať schopnú líderku je to isté, ako mať líderku schopnú všetkého. Žiaľ nie je to to isté. Zamerajme sa aj pre krátkosť času len na to, aká by mala byť schopná líderka.

Ale ešte predtým si povedzme, čo sme tu mali doteraz. Povedzme posledných 30 rokov máme skúsenosti s tzv. kapitalizmom. A predtým to boli rôzne iné druhy organizovania života krajiny. Takže by sa dalo povedať, že tu žijúci jedinci, majú veľmi široké skúsenosti a mohli by ich využiť na to, aby sa mohli chovať ako rozhľadený a šikovný ľudia, ktorí vedia spracovať najmä poznatky posledných desiatok rokov, ktoré si dovolím tvrdiť, sú rozhodujúce v histórii tohto kúta sveta.

Žiaľ doteraz sa to nestalo, ak sa pozrieme pryzmou tohto či minulého storočia. To, že sa to nestalo v minulom storočí je trochu smutné, ale ešte možno ospravedlniteľné, ak by sme boli zhovievavý. Avšak pomerne rýchlo sa blížime do obdobia, keď to, že napríklad táto krajina nemá možnosť si do svojho vedenia vybrať z veľkého množstva jedincov, ktorí majú široké spektrum skúseností či znalostí a sú dobrými líškami na to, aby tu písali úspešný príbeh, je neospravedlniteľné a fatálne.

Žiaľ, či už Gustáv H., Václav H. Alexander D., Michal K., Rudolf SCh., Vladimír M., Robert F., Euduar H., či Zuzana Č. alebo ich spolupracovníci, atď. atp., ani jeden z nich neprekročil hranice provincie. A toto si žiaľ, už dlho dovoľovať nemôžeme. Zúfalo potrebujeme schopnú líderku, ktorá bude mať schopnosť v súčasnosti získať dôveru občanov v takom rozsahu, aby vedela vysvetliť aj to, čo sa ešte dnes považuje za neprípustné či neprijateľné! Aby mala schopnosť zmeniť tento kút sveta na všetkých úrovniach tak, že to čo je dnes neprípustné či neprijateľné ľudia prijmú či dopustia a otvorila by ľuďom srdcia, mysle aj city.

Žiaľ nikto taký na, či dokonca ani za obzorom nie je.

Lebo, to čo v súčasnosti predvádza tento spolok označovaný ako vláda, či iná súčasť vedenia krajiny, je spolok, čo nevie ani zďaleka byť takým kolektívom či osobnosťou, ako je uvedený vyššie.

Len nám v spolupráci s médiami denne dokazujú, že sú schopní viesť dennodenné žabomyšie vojny o bezvýznamné, predvolebné či volebné percentá a iné bezvýznamné veci a tieto percentá považujú v súčasnej normálnej paranoji za modlu. Nie je tu ani jedna, čo by vstala, vystrela chrbát a zasiala také poznanie a posolstvo, aby všetkým s opatrnosťou, ale doširoka otvorila oči, srdcia, mysle aj city a zároveň dala pocit istoty a viery v ďalší osud.

Vážená pani poslankyňa Vladimíra Marcinková!

17.10.2022

Človek môže zabiť iných ľudí len v prípade krajnej núdze či nutnej obrany seba alebo iných ľudí. To je jediný ospravedlniteľný dôvod. Streľba v Teplárni týmto prípadom nebola. Preto odsudzujem tento zbabelý, hanebný a neospravedlniteľný čin. Dúfam, že pre všetkých je môj postoj jasný a zrozumiteľný. Rovnako vyjadrujem sústrasť ich rodinám a priateľom. Tu sa [...]

Nobelova cena pre Matoviča a Hegera za Pravdu, právo a spravodlivosť.

08.10.2022

Nie je až tak veľa ľudí, ktorí to vedia vnímať, ale nie je ich ani málo. A či chceme alebo nie a tiež či sa to niekomu páči alebo nie a dokonca aj či si to niekto prizná alebo nie, skutočnosť je taká, že páni Matovič a Heger by mali byť laureátmi Nobelovej ceny za pravdu, právo a spravodlivosť, či niečo v tomto duchu. Možno si poviete, že takú cenu Nobelov výbor [...]

Team Vallo – voľby 2024 sa blížia

08.02.2022

Koncom januára zverejnilo Ministerstvo vnútra oznam, v ktorom sa píše, že so zbieraním podpisov začal prípravný výbor politickej strany s názvom Team Bratislava. Celkom zaujímavé! A zaujímavé je možno aj to, kto sú členmi prípravného výboru. Splnomocnencom je pani Markéta Pavlovová. Spomedzi členov prípravného výboru je celkom zaujímavé meno Matúš Vallo. A pán M. [...]

Bohuš Garbár

Súd poslal do väzenia Bohuša Garbára za vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Štefan Tužinčin

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 75487x
Priemerná čítanosť článkov: 5392x

Autor blogu

Kategórie